Eetcafé de Voogd ligt vlak bij Kasteel Teylingen in Sassenheim

Kasteel Teylingen in Sassenheim.

Op een paar honderd meter van Eetcafé de Voogd staat het oude Kasteel Teylingen dat oorspronkelijk bewoond werd door de heren van Teylingen. De eerste schriftelijke vermelding van de burcht van Teylingen dateert uit 1271, toen Dirk heer van Teylingen was. Geopend van 1 maart tot 1 november van vrijdag tot en met zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Meer info op: Website

Eetcafé de Voogd organiseert elk jaar in Sassenheim de Biermarkt.

De Biermarkt in het hart van Sassenheim.

Ook dit jaar weer organiseert Eetcafé de Voogd samen met Café de 2 Wezen op de laatste zondag van augustus aan de oude haven in Sassenheim de jaarlijkse “Biermarkt”. Dit jaar is dat al weer de 29ste editie. Een unieke kans om eens wat andere biertjes te proeven met meer dan 63 unieke en heerlijke biersoorten allemaal van de tap! De opbrengsten van het statiegeld gaan altijd naar een goed doel.

Eetcafé de Voogd middenin de bollenstreek.

Middenin de Bollenstreek

Eetcafé de Voogd ligt al dik 33 jaar het Hart van de Zuid Hollandse Bollenstreek. De unieke historische foto’s aan de wanden in het eetcafé geven de lokale omgeving metersgroot weer. Ook voor onze gastheren en -dames de juiste inspiratiebron om u te laten genieten van heerlijke dranken en liefdevolle gerechten.

Noordwijk boulevard - Eetcafé de Voogd in Sassenheim

Naar het strand in Noordwijk

Noordwijk aan zee ligt niet ver van Sassenheim. U fietst gezellig door de bollenstreek vanaf Sassenheim via Voorhout en Noordwijkerhout binnen 8 km naar Noordwijk.

Happen & Trappen Eetcafé de Voogd in Sassenheim

Fietsen in regio Sassenheim

Het mooie vlakke en afwisselende landschap in de omgeving van Sassenheim is heerlijk om mooie fietstochten te maken. U fietst gezellig door de bollenstreek met o.a. Leiden, Oegstgeest, Voorhout, Lisse en binnen 8 km naar Noordwijk.

Molen de Valk in Leiden - Eetcafé de Voogd in Sassenheim

Molenmuseum de Valk in Leiden

Vanuit Sassenheim is het 9 km fietsen naar Molen de Valk in centrum Leiden. Met afwisselende stukjes door Warmond en Oegstgeest. Meer info op de website van Molen de Valk.

Fotografie: Michael de Groot