Wij zijn Jelle en Anika en samen met ons team willen we je graag in een gezellige sfeer ontvangen met huisgemaakte lekkernijen en bijzondere dranken.

Vroeger

Toen we pas net twintig jaar waren hebben wij De Voogd overgenomen van de vorige eigenaren. Vroeger in de beginjaren van De Voogd was het vooral een uitgangsplek met veel livemuziek. Pas na langere tijd is het eten een grotere rol gaan spelen. Wat is gebleven in al die jaren is de toegankelijkheid en het diverse publiek dat zich bij ons thuis voelt. We zijn altijd met de tijd meegegaan en dat zie je terug in het interieur en onze gerechten.

Planeetvriendelijk

Wij zorgen goed voor jou, maar wij willen ook goed voor onze planeet zorgen. Daarom maken wij duurzame keuzes. Dat zie je terug in de ruime keuze aan vegetarische gerechten, het gebruik van veel biologische producten, duurzame vis, minder “food-miles”,  gerecyclede materialen en de bewuste keuze voor de Gulpener bierbrouwerij.

Inspiratie uit wereldkeukens

Op onze menukaarten zie je onze liefde voor lekker eten, en de diversiteit van onze wereld terug. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de verschillende wereldkeukens. Ieder met zijn eigen smaken en geuren. We bakken dagelijks vers gebak, en maken elke dag onze soep gluten en lactose vrij!

Een (h)eerlijk biertje

ook zijn wij verzot op België en Zuid-Limburg met hun (speciaal)bier. Dat zie je bij ons terug in de zaak en op de bierkaart. We bieden een ruime keuze, 7 kranen, met wisselende speciaalbieren van de tap en hebben een uitgebreide bierkaart.

Tot slot

Je bent bij ons welkom vanaf 10:00 uur (zondag vanaf 11:00) voor een lekkere koffie met ons huisgemaakt gebak, voor de lunch en het diner. Voor alleen een lekker drankje kan je natuurlijk de hele dag en avond binnen lopen. Een krantje en boeken liggen in onze “mini-bieb” voor je klaar. We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Je kan ons volgen op Instagram en op Facebook.